Opis djelatnosti
  • Mariterm katalog 11-2016

Novosti

Ugodna klima u našim domovima zasigurno je jako važna za zdravlje ukućana i komfor stanovanja. Mariterm ima rješenje: to su AERMEC klima uređaji koji kvalitetom, pouzdanošću i iznad svega visokom energetskom učinkovitošću jamče da naš dom postane ugodna oaza stanovanja uz niski utrošak električne energije. Prelistajte novi katalog AERMEC klima uređaja za 2017. i uvjerite se...

U Rijeci smo dana 09.12.2016. održali prezentaciju noviteta iz bogate ponude AERMEC ventilatorskih konvektora. Pred 20-tak ključnih partnera, gdin Dalibor Matijašić, predstavio je novitete, te ukazao na niz poboljšanja u opremi AERMEC, te se posebno osvrnuo na činjenicu da AERMEC ventilatorski konvektori spadaju u sam vrh plasmana u svijetu ovakvog tipa uređaja za grijanje i hlađenje.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prezentaciju nove serije ventilatorskih konvektora proizvođača Aermec S.p.A., najvećeg europskog proizvođača ove vrste proizvoda koja će se održati u poslovnici Mariterm s početkom u 11:00h.

Već tradicionalno naša tvrtka krajem kalendarske godine organizira stručna događanja za projektante strojarskih instalacija.

Tako smo i ove godine u suradnji sa Hrvatskom komorom inženjera strojarstva organizirali i realizirali stručno događanje za projektante sa posjetom vodećem europskom proizvođaču opreme za hlađenje i grijanje - tvrtka Aermec u Italiji.

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.