Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Misija i vizija

Misija

Pružanje visokokvalitetne prodajno-tehničke usluge svim klijentima i poslovnim partnerima na osnovu višegodišnjeg iskustva, internacionalne podrške i kompetencija svih zaposlenika s ciljem postizanja profesionalne, kvalitetne i stručne usluge.

Kontinuirano gradimo i unaprjeđujemo poslovne odnose sa našim klijentima, poslovnim partnerima i okruženjem u kojem djelujemo, pružajući im stručne savjete, optimalna rješenja, jedinstvene usluge i kvalitetnu opremu i materijale.

Vizija

Naša vizija je biti jedna od vodećih trgovačkih kuća u domeni grijanja, hlađenja, ventilacija i obnovljivih izvora energije koja kontinuirano unaprjeđuje svoje poslovanje i predstavlja modernu i stabilnu tvrtku koja brine za svoje klijente, poslovne partnere i svoje zaposlenike.

Želimo biti inovativna i uspješna tvrtka koja prati napredne tehnologije s naglaskom na društveno odgovorno ponašanje i brigom za okoliš.

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.