Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Mariterm d.o.o.

Mariterm je trgovačka kuća sa preko 30 godina iskustva u nabavi i prodaji opreme i materijala za grijanje, hlađenje, ventilacije i obnovljive izvore energije. Na području Primorsko-goranske županije naša tvrtka je lider na tržištu sa širokom ponudom kvalitetne opreme i materijala koja se kontinuirano nadopunjuje shodno potrebama tržišta. Centrala tvrtke nalazi se u Rijeci sa velikim skladišnim prostorom i specijaliziranom samoposlugom za instalatere koji su naši najveći poslovni partneri u procesu plasmana opreme i materijala prema krajnjim kupcima i ostalim investitorima. Osim poslovnice u Rijeci, djelujemo u Istarskoj županiji putem poslovnice koja je smještena u Puli, a na području Zagreba sa okolicom putem poslovnice koja se nalazi u Zagrebu.

Danas Mariterm posluje po najvišim standardima poslovanja vodeći računa o pružanju kompletne prodajno-tehničke usluge prema svim klijentima i poslovnim partnerima. Preko 50-tak inozemnih i tuzemnih proizvođača opreme i materijala prisutno je u prodajnom asortimanu naše tvrtke.

U cilju brze, kvalitetne i stručne usluge prema svim klijentima i poslovnim partnerima, Mariterm djelatnici se kontinuirano educiraju i unaprjeđuju svoja znanja i kompetencije, kako iz domene tehnike grijanja i hlađenja, te obnovljivih izvora energije, tako i u domeni prodajnih tehnika i prezentacija. Mariterm zapošljava na tri lokacije 41 djelatnika koji čine temelj kvalitetnog poslovanja.

Poslovnica Rijeka Poslovnica Zagreb Poslovnica Pula

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.