Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Uponor program vjernosti za instalatere

Isključivo za Uponor instalatere – vi sakupljajte uBodove a mi ćemo vas nagraditi!

Ukazali ste povjerenje nama i našim proizvodima, a sada bismo mi htjeli zahvaliti Vama! – s našim novim programom za vjerne kupce Uponor & More.

Sakupljajte uBodove kada kupujete Uponor proizvode, a nakon toga zamijenite uBodove za nagrade iz širokog asortimana.

Uponor program vjernosti za instalatere

1Registrirajte se

Kako biste se pridružili programu, najprije se registrirajte, a nakon toga primijetit ćete mnoge prednosti Uponor & More programa vjernosti!

2Sakupljajte uBodove!

uBodovi su dostupni za mnoge ključne Uponor proizvode. Unesite jedinstveni kod na portalu Uponor & More na www.uponor-more.com i pratite stanje računa. Također, možete skenirati kôd putem aplikacije Uponor PRO App, dostupne na svim platformama pametnih telefona.

3Izaberite nagrade

Najbolji dio programa Uponor & More je u odabiru nagrade. Kada ste prikupili dovoljno uBodova jednostavno ih zamijenite za željenu nagradu. Uživajte!

Pronađite svoje uBodove koji se nalaze na naljepnici na kutiji proizvoda

Održiva budućnost i zelene površine, jedan je od Uponorovih pristupa i uvijek je u našim mislima. Mislimo da čak i najmanji koraci mogu doprinijeti velikim razlikama. Da bismo smanjili količinu tiskanja kupona, kodove za mnoge naše proizvode možete pronaći izravno na naljepnici kutije.

Također, uBodovima na naljepnici smo olakšali korištenje programa našim kupcima: više nema potrebe za traženjem bonova unutar paketa. Kada kupite naše proizvode, skenirajte svoje uBodove.

Kako biste dobili uBodove na svoj račun, i dalje ćete imati obje mogućnosti: Jednostavno skenirajte QR kôd s Uponor PRO App ili ručno unesite alfanumerički kôd u aplikaciju ili web stranicu.

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.