Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Mariterm organizirao stručno putovanje za poslovne partnere

Već petu godinu za redom naša tvrtka provodi stručna putovanja za poslovne partnere s ciljem upoznavanja novih rješenja u domeni grijanja, hlađenja, ventilacija i obnovljivih izvora energije.

Ove godine smo za projektante strojarskih instalacija organizirali posjetu tvornice AERMEC i tvrtke FAST S.P.A. koja je u grupaciji Giordano Riello Grupe. Projektanti su pokazali veliki interes za novitete iz proizvodnog programa, te su zasigurno dobili korisne informacije o tehničkim karakteristika proizvoda i mogućim rješenjima koja su im potrebna prilikom projektiranja i izrade tehničkih specifikacija za investicije i sanacije objekata.

Preko 40-tak projektanata iz cijele Hrvatske odazvali su se ovom studijskom putovanju koje smo uspješno proveli u terminu 13-14. listopada 2017.g. Osim posjete tvornici također smo imali i dio koji se odnosio na upoznavanje ljepota i kulturnih znamenitosti povijesnog talijanskog gradića Montagnana, tako da smo posjetili srednjovjekovni dvorac Castello di Bevilacqua, čuvene vinske podrume pokrajine Trentinoalto Adige koji su ujedno i jedan od većih referentnih objekata tvrtke AERMEC. Upravo AERMEC je opremio rashladnim uređajima vinske podrume i zadovoljio najviše kriterije vezane za proizvodnju i čuvanje vina u izvornim podrumima.

Želimo se u ime tvrtke Mariterm, naših talijanskih partnera i cijele grupacije u koju spada i naša tvrtka, zahvaliti svim projektantima koji su bili sa nama u Italiji. Nadamo se da ste zajedno sa nama proveli ugodne i vesele trenutke, a cijeli tim Mariterm tvrtke želi Vam puno poslovnih uspjeha, te još jednom želimo naglasiti da svi resursi naše tvrtke stoje Vam na raspolaganju za podršku i zajedničke projekte putem kojih ćemo svi skupa biti zadovoljni i ponosni.

  • Galerija slika

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.