Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Javni objekti

Palača Jadran Rijeka

Palača Jadran, simbol pomorske moći grada Rijeke, sjedište je vodećeg brodarskog poduzeća Jadrolinija. Izgrađena 1897. godine jednim svojim monumentalnim pročeljem dominira vizurom čitave luke, a drugim Jadranskog trga.

Za potrebe grijanja i hlađenja uredskih prostora ugrađeni su ventilatorski konvektori Aermec serije FCW za visokozidnu ugradnju te podni ventilatorski konvektori serije FCX U istog proizvođača.

Za proizvodnju hladne i tople vode ugrađene su tri dizalice topline Clivet serije WSAN EE.

Palača Jadran Rijeka

Poslovna zgrada Elektroprimorje Rijeka Opatija

Poslovna zgrada Elektroprimorja Rijeka pogon Opatija sa 555 kvadratnih metara uredskih prostora.

Maksimalni komfor grijanja i hlađenja osiguran je ventilatorskim konvektorima Aermec sa inverterskom tehnologijom serije FCXI U i kazetnim modelom serije FCLI.

Osim što se postižu najbolji rezultati sa stajališta nivoa buke i ugode pri boravku u prostoru ventilatorski konvektori sa inverterskom tehnologijom znatno pridonose uštedi energije.

Upravljanje ventilatorskim konvektorima realizirano je ugrađenim Aermec-ovim inteligentnim centralnim upravljačkim sustavom VMF.

Poslovna zgrada Elektroprimorje Rijeka Opatija

Dječji vrtić Drenova

Dječji vrtić u riječkom naselju Drenova u mogućnosti je primiti 225 djece različitih vrtićkih skupina. Vrtić je opremljen modernim prostorima za boravak djece, kuhinjom, polivalentnom dvoranom i kotlovnicom. Ukupna površina raspoređena na dvije etaže iznosi 1200 kvadratnih metara.

Zbog želje za maksimalnim iskorištenjem zatvorenog prostora objekta za osnovnu djelatnost umjesto klasične kotlovnice ugrađen je ACV-ov kontejnerski modul u kojem je smješten plinski visokoučinski kotao ACV serije HEAT MASTER.

Za grijanje prostora ugrađeni su Aermec-ovi konventori serije CLIMAFON. Ovaj proizvod je izvrsna zamjena za klasične radijatore i vrlo pogodan za ugradnju u prostorima u kojima borave djeca s obzirom na nisku površinsku temperaturu i glatke površine bez oštrih rubova čime je uklonjena mogućnost opeklina i mehaničkih ozljeda.

Dječji vrtić Drenova

Hrvatski zavod za zdravstveno i mirovinsko osiguranje Rijeka

Zgrada koju zajednički koriste HZZO i HZMO izgrađena je 1962. g. u samom centru Rijeke ukupne neto površine od 3555 metara kvadratnih. 2010. g. temeljito je obnovljena pri čemu su izvedeni građevinski zahvati na svim pročeljima, krovištu, te je ugrađen novi centralni sustav klimatizacije.

Za potrebe hlađenja objekta ugrađen je Aermec-ov rashladni uređaj serije NRL.

U hidrauličkom sustavu ugrađen je inercijski spremnik vode serije AR proizvođača Zani, a cirkulacija vode u sustavu vrši se pomoću DAB pumpi serije BMH, VA i CME.

Unutar objekta ugrađeni su Aermec-ovi ventilatorski konvektori serije FCX U i FCX P.

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja već je četiri desetljeća jedno od najvažnijih stjecišta kulture u Gradu Rijeci. Svojim se stalnim postavom i mnogim vrijednim izložbama iz svog ili fundusa ostalih hrvatskih muzeja uključuje u obilježavanje važnih događanja vezanih uz povijest i kulturu Rijeke, Primorsko-goranske županije i Hrvatske, otkrivajući i tako djeliće nedovoljno poznate prošlosti.

Zgrada u kojoj Muzej djeluje od 1948., bivša Guvernerova palača, historicističko je zdanje i kao zaštićeni spomenik upisana je u Registar nepokretnih spomenika kulture RH te ima svojstvo kulturnog dobra. Palača je izgrađena 1896. godine po uzoru na talijansku renesansu, kao skladna dvokatnica sa svih četiriju strana slobodno okružena prostorom.

Za potrebe grijanja i hlađenja dijela objekta ugrađena je Aermec-ova dizalica topline serije NRA, a u prostoru se nalaze ventilatorski konvektori serije FCX U istog proizvođača.

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Zgrada sjedišta Primorsko goranske županije Rijeka

Zgrada sjedišta Primorsko goranske županije ima sedam etaža i ukupnu površinu od 1.800 četvronih metara. Na fasadi zgrade postavljene su fotonaponske ćelije za proizvodnju električne energije.

Za grijanje i hlađenje prostora unutar zgrade ugrađeni su Aermec-ovi ventilatorski konvektori serije FCX A čija je osnovna karakteristika vrlo tihi rad i samim time predstavljaju idealan izbor za ugradnju u uredske prostore.

Zgrada sjedišta Primorsko goranske županije Rijeka

Centar primarne zdravstvene zaštite Matulji

Centar primarne zdravstvene zaštite u Matuljima moderan je i suvremeno opremljeni objekt u skladu sa europskim standardima na tom polju. Objekt je izgrađen na dvije etaže ukupne površine 2.150 metara četvornih.

Glavna komponenta suvremenog klimatizacijskog sustava objekta je Aermec-ova dizalica topline serije NRL opremljena sustavom za totalnu rekuperaciju otpadne topline koja se odvodi za potrebe pripreme potrošne tople vode.

Unutar objekta ugrađeni su ventilatorski konvektori Aermec serije FCX U za grijanje i hlađenje, dok su za potrebe dobave svježeg zraka uz iskorištenje topline otpadnog zraka ugrađeni rekuperatori Aermec serije UR.

Za pripomoć u režimu grijanja te pripremu potrošne tople vode ugrađen je kotao sa uljnim plamenikom Riello serije RL MZ.

U kotlovnici su ugrađeni bojleri za potrošnu toplu vodu Zani serije BVZR, te inercijski spremnici u sustavu dizalice topline serije AR istog proizvođača.

Centar primarne zdravstvene zaštite Matulji

Hospicij Marija Kozulić Rijeka

Hospicij Marija Kozulić u Rijeci osnovan je od strane Cartasa riječke nadbiskupije u suradnji sa Gradom Rijeka i Primorsko goranskom županijom kao ustanova za palijativnu skrb.

Za potrebe grijanja i hlađenja u objektu su ugrađeni ventilatorski konvektori Aermec serije FCX U, koje toplom odnosno hladnom vodom opskrbljuju dvije dizalice topline Aermec serije NRL sa opcijom djelomične rekuperacije otpadne topline za potrebe sustava potrošne tople vode. U sustavu se nalazi i inercijski spremnik talijanskog proizvođača Zani serije AR.

U objektu površine 1.200 metara kvadratnih nalazi se stacionar sa 14 kreveta te svi potrebni prateći sadržaji.

U sustavu pripreme potrošne tople vode ugrađeni su Zani bojler serije BVZR i pločasti izmjenjivač topline Cipriani.

Hospicij Marija Kozulić Rijeka

Crkva sv. Jakova Opatija

Crkva sv. Jakova u Opatiji izgrađena je u prvoj polovici 15. stoljeća kao benediktinska opatija, po kojoj je kasnije i cijeli grad dobio ime.

Uz crkvu se nalaze zvonik, samostan i klaustar, a oko crkve Park sv. Jakova i čuvena šetnica Lungomare.

Za grijanje i hlađenje objekta ugrađena je Aermec-ova dizalica topline serije AN i ventilatorski konvektori serije FCX A istog proizvođača.

Crkva sv. Jakova Opatija

Sportska dvorana Arena Zagreb

Sportska dvorana Arena Zagreb najveća je sportska arena u Hrvatskoj sagrađena za potrebe održavanja 21. Svjetskog rukometnog prvenstva.

Dvorana ima kapacitet od 15.000 sjedećih mjesta, bruto površina od 90.340 metara kvadratnih sandržana je na 6 etaža. Ljepota arhitekture, multifunkcionalnost i tehnička opremljenost svrstali su ovaj objekt u jedan od istaknutijih objekata ove vrste u regiji.

Za potrebe pripreme potrošne tople vode ugrađen je ACV-ov visokoučinski kotao serije Heat Master u kompletu sa bojlerom serije Jumbo istog proizvođača.

Sportska dvorana Arena Zagreb

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.