Opis djelatnosti

Marketing

Profil tvrtke - Company Profile

Sa zadovoljstvom predstavljamo naš PROFIL TVRTKE gdje možete upoznati našu tvrtku Mariterm doo, Tko je Mariterm , misija , vizija, usluge, prodajni asortiman , reference.

Preuzmite PDF

Posjetili smo međunarodni sajam u Milanu!

Sajam MCE Milano jedan je od vodećih europskih sajmova grijanja, hlađenja i klimatizacije, a održava se svake dvije godine.

MCE je globalni događaj na kojem se okupljaju i prezentiraju svoje proizvode i tehnička dostignuća proizvođači iz sektora grijanja, hlađenja, ventilacije, tretmana vode i iskorištavanja energije.

Mariterm organizirao stručno putovanje za poslovne partnere

Već petu godinu za redom naša tvrtka provodi stručna putovanja za poslovne partnere s ciljem upoznavanja novih rješenja u domeni grijanja, hlađenja, ventilacija i obnovljivih izvora energije.

MARITERM se uključio u projekt izrade FOTOMONOGRAFIJE "HNK Rijeka prvak Hrvatske i osvajač Kupa"

26. rujna 2017.g.u Rijeci održana je prezentacija fotomonografije "HNK Rijeka prvak Hrvatske i osvajač Kupa" autora Marinka Lazzaricha i Nikole Kurtija. To je presjek šampionske sezone 2016/2017 u kojoj je HNK Rijeka osvojila po prvi puta prvenstvo Hrvatske.

Čestitke prvacima

Mariterm d.o.o. ponosni sponzor HNK Rijeke, čestita od srca na pobijedi i osvajanju naslova državnog prvaka!

Za sve vaše upite vezano za marketing pošaljite na sljedeći e-mail: romina.muskardin@mariterm.hr

U brzom ritmu modernog svijeta koji zahtjeva nove ideje u svim segmentima kako bi se održao korak sa napretkom i inovacijama, kreativni pristup je prioritet i glavni generator promjena.

Odjel maketinga nastao je 2012.g u Maritermu te želi na najbolji način zadovoljiti potrebe kupca posredstvom određenih proizvoda i usluga.

Mariterm kalendari

Stručno događanje u organizaciji tvrtke Mariterm

Stručno događanje u organizaciji tvrtke Mariterm

Već tradicionalno naša tvrtka krajem kalendarske godine organizira stručna događanja za projektante strojarskih instalacija...

Detaljnije...

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.