Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Hotelski objekti i objekti turističke namjene

Apartmani Casa Palma Tar

Luksuzni obiteljski apartmani Casa Palma dio su resorta Valamar Club Tamaris. Apartmani su smješteni u sjenovitim mediteranskim vrtovima poluotoka Lanterna nedaleko od Poreča. 37 ekskluzivno opremljenih i uređenih apartmana idealan su izbor za obiteljski odmor uz luksuz, udobnost i privatnost.

Za grijanje i hlađenje apartmana ugrađeni su podstropni ventilatorski konvektori Aermec serije FCX P čiji gotovo nečujni rad pridonosi osjećaju luksuza u prostoru.

Za potrebe proizvodnje tople i hladne vode za grijanje i hlađenje objekta ugrađena je Aermec-ova dizalica topline serije NRL sa opcijom djelomične rekuperacije otpadne topline za potrebe pripreme potrošne tople vode.

Art hotel Slavonski Brod

Art hotel smješten u samom centru Slavonskog Broda sa svojih 23 skladno namještenih i moderno opremljenih soba i 4 apartmana, unutarnjim bazenom i wellness centrom osigurava ugodan boravak gostiju bilo da se radi o poslovnim ljudima ili turistima.

Ugodna klima u prostoru osigurana je podstropnim Aermec-ovim ventilatorskim konvektorima serije FCX-P koji se odlikuju vrlo tihim radom.

Za hlađenje objekta koristi se Aermec-ov rashlanik vode serije NRL.

Hotel & Casa Valamar Sanfior Rabac

Hotel & Casa Valamar Sanfior smješteni su u Rapcu u oazi zelenila, na poluotoku okruženom prekrasnim plažama. Ukupno su na raspolaganju 242 smještajne jedinice kategorizirane sa 4 zvjezdice.

Obilje popratnog sadržaja, blizina mora i centra grada čine ovaj kompleks idealnim izborom za aktivan odmor, a kongresna dvorana kapaciteta do 110 osoba i dvorana za sastanke omogućuju i organizaciju poslovnih događaja.

Hotel Casa Alice Rovin

Hotel Casa Alice smješten je u mirnom predjelu grada Rovinja. Nastao je obnovom stare obiteljske kuće u ekskluzivnu rezidenciju s 4 zvjezdice, poštujući pri tome stroga pravila renoviranja istarskoga kraja. Hotel se sastoji od osam dvokrevetnih soba i dva apartmana, stilski uređenih i vrhunski opremljenih.

Za potrebe grijanja i hlađenja objekta ugrađena je Aermec-ova dizalica topline serije ANL i ventilatorski konvektori serije FCX U i FCL istog proizvođača.

Cirkulacija vode u sustavu osigurana je pumpama DAB serije A i BPH.

Kotlovnica je opremljena toplovodnim kotlom Riello serije RTQ 3S, uljnim plamenikom serije RG4D i bojlerom za pripremu potrošne tople vode istog proizvođača.

Povećanje učinkovitosti klimatizacijskog sustava postignuto je ugrađenim rekuperatorom serije UR proizvođača Aermec.

 

Hotel Corinthia Baška

Hotelski kompleks Corinthia sastoji se od 3 međusobno povezana dijela. Smješten je uz veliku plažu pri čemu velik dio soba raspolaže terasama sa lijepim pogledom na more. Smještajni kapaciteti hotela su 105 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i 13 apartmana.

Za potrebe grijanja i hlađenja objekta ugrađena je dizalica topline Aermec serije NRL koja s opcijom totalne rekuperacije otpadne topline pruža snažnu potporu sustavu pripreme potrošne tople vode.

Cirkulacija vode u sistemima osigurana je ugrađenim pumpama DAB serije BPH.

 

Hotel Imperial Opatija

Hotel Imperial u Opatiji izgrađen je 1885. godine kao drugi hotel na Jadranu u secesijskom stilu a njegova prekrasna arhitektura izdržala je protok vremena. Hotel danas ima 127 soba s visokim stropovima i stilskim namještajem. S prostorijama za sastanke i bankete, te jedinstvenom Zlatnom dvoranom, hotel Imperial udovoljit će svim vašim poslovnim i osobnim potrebama.

U kotlovnici objekta ugrađena su dva kotla Riello serije RTQ sa pripadajućom regulacijom za potrebe grijanja hotela i pripreme potrošne tople vode.

 

Hotel Istra Varaždin

Hotel Istra izgrađen je 1911. godine na prestižnoj lokaciji u samom centru Varaždina grada glazbe, baroka i cvijeća. Okružen baroknim palačama i pogledom na ulicu s brojnim umjetničkim galerijama spaja arhitekturu kulturne vrijednosti s elegancijom vlastitog interijera. Hotel raspolaže sa 11 soba uređenih po standardu četiri zvjezdice.

Za potrebe hlađenja objekta ugrađen je Aermec-ov rashladnik vode serije NRA.

Hotelske sobe opremljene su ventilatorskim konvektorima Aermec serije FCX U.

U zajedničkim prostorima ugrađeni su kazetni ventilatorski konvektori Aermec serije FCA.

 

Hotel Kimen Cres

Nedaleko od primorskog gradića Cresa na prekrasnoj plaži u jedinstvenom prirodnom parku mediteranske vegetacije nalazi se kompleks hotela Kimen. 128 moderno uređenih soba i ugodno okruženje jamstvo su ugodnog obiteljskog odmora.

Za potrebe grijanja i hlađenja hotela ugrađeni su Aermec-ovi ventilatorski konvektori serije FCX P, te ventilatorski konvektori serije UL smješteni u dekorativne niše CHU istog proizvođača.

 

Hotel Kukuriku Kastav

Hotel Kukuriku smješten je u malom povijesnom gradu Kastvu, udaljen 2 km od obale i opatijskih plaža. Hotel raspolaže se 15 luksuzno opremljenih soba kategoriziranih sa 4 zvjezdice, a restoran u sklopu hotela nadaleko je poznat po svojim inovativnim gurmanskim specijalitetima i bogatom ponudom vina.

Za potrebe grijanja i hlađenja unutarnjih prostora ugrađeni su Aermec-ovi ventilatorski konvektori serije FCX P.

Za zagrijavanje objekta ugrađen je Riello-v kondenzacijski kotao za vanjsku ugradnju serije Condexa Pro Ext, a zagrijavanje potrošne tople vode vrši se pomoću kondenzacijskog kotla serije Prestige i visokoučinskog bojlera serije Smart belgijskog proizvođača ACV.

Cirkulacija vode u sustavu grijanja, hlađenja i potrošne tople vode osigurana je ugrađenim pumpama DAB serije D, B, DKLP i VS.

 

Hotel Marina Krk

Hotel Marina nalazi se na iznimno atraktivnom položaju na samoj rivi u središtu grada Krka. Hotel raspolaže s 10 luksuzno uređenih smještajnih jedinica koje zadovoljavaju želje i najizbirljivijeg današnjeg gosta. U sklopu hotela nalazi se i ekskluzivan moderno uređen restoran.

Unutar objekta ugrađeni su ventilatorski konvektori Aermec za visokozidnu ugradnju serije FCW, te kazetni ventilatorski konvektori serije FCA istog proizvođača.

 

Hotel Marina Krk

Za potrebe grijanja objekta i pripreme potrošne tople vode ugrađen je kondenzacijski kotao Riello serije CONDEXA PRO EXT namijenjen vanjskoj ugradnji čime je izbjegnuta potreba za klasičnom plinskom kotlovnicom.

Cirkulacija vode u sustavima osigurana je DAB pumpama serije A i BPH.

 

Hotel Mediteran Crikvenica

U Crikvenici, turističkom biseru Primorsko goranske županije, nalazi se hotel Mediteran smješten na samo desetak metara od mora na najljepšem dijelu plaže. Hotel ima 165 klimatiziranih soba, unutarnji bazen sa grijanom slatkom vodom, vanjski bazen i kongresnu dvoranu.

Za grijanje i hlađenje soba koristi se Aermec-ov VRF sustav serije MDS sa unutarnjim visokozidnim jedinicama.

Kongresna dvorana opremljena je podnim unutarnjim jedinicama te rekuperatorima Aermec serije UR koji osiguravaju potrebnu količinu svježeg zraka uz uštedu energije potrebne za grijanje i hlađenje.

 

Hotel Park Lovran

Hotel Park Lovran izgrađen je davne 1915. godine, a 2005. godine kompletno je renoviran kao hotel s četiri zvjezdice i 54 luksuzno uređene sobe. Gostima je na raspolaganju wellness centar sa zatvorenim bazenom, fitnessom i SPA zonom.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini starog grada Lovrana na samo 50-tak metara od mora i poznate šetnice Lungo Mare koja spaja Lovran i Opatiju.

Za potrebe hlađenja hotela ugrađen je Clivet-ov rashladnik serije WSAT SC.

 

Hotel Pical Poreč

Hotel Pical je veliki komforni hotel koji se smjestio nadomak stare gradske jezgre Poreča. Ovaj elegantni hotel se nalazi u prirodnom okruženju, u zelenilu pinija i mediteranskog raslinja. Blizina plaže i morske obale čine ga izuzetno atraktivnim za ugodan obiteljski odmor.

Hotel ima 249 soba koje su vrhunski uređene i opremljene svim potrebnim sadržajima. Većina soba hotela Pical ima predivan pogled na more, a brojni zanimljivi programi i atraktivni sadržaji garantiraju savršene uvjete za zabavu, rekreaciju, ali i održavanje raznih poslovnih događaja.

Za potrebe hlađenja hotela ugrađen je rashladni uređaj Clivet serije WSAT SC.

 

Hotel Pinia Malinska

Nalazi se u mjestu Porat u blizini Malinske na otoku Krku. Smješten uz borovu šumu i kristalno čisto more, sa vlastitim sunčalištem, wellness hotel sa 42 sobe i 3 apartmana idealan je izbor za miran odmor. U slučaju potrebe za organizacijom poslovnih događaja suvremeno opremljena kongresna dvorana odgovorit će svim postavljenim zahtjevima.

Za potrebe grijanja i hlađenja hotela ugrađeni su ventilatorski konvektori Aermec serije FCX P i FCX U.

Hlađenje objekta vrši se pomoću rashladnika vode Clivet serije WSAT.

U sustavu pripreme potrošne tople vode ugrađen je ACV-ov visokoučinski bojler serije JUMBO.

 

Hotel Valamar Club Tamaris Poreč

Hotel Valamar Club Tamaris jedan je od najboljih hrvatskih klub hotela smješten na šumovitom poluotoku Lanterna kraj Poreča, udaljen 100 metara od prekrasne plaže. Hotel ima 390 klimatiziranih i moderno opremljenih soba kategoriziranih sa 4 zvjezdice. Kompleks sadrži vanjske bazene, teniske terene i ostale sadržaje za ugodan i ispunjen odmor.

Za potrebe grijanja i hlađenja hotela ugrađene su dvije dizalice topline Clivet serije WSAN SC sa opcijom djelomične rekuperacije otpadne topline za korištenje u sustavu pripreme potrošne tople vode.

 

Hotel Valamar Koralj Romantic Krk

Hotel je smješten u mirnom zaljevu u neposrednoj blizini starog Grada Krka. Sa svojim prekrasno uređenim romantičnim sobama hotel u potpunosti opravdava svoj naziv.

Osim uobičajenih hotelskih usluga smještaja u 173 sobe u ponudi je i bogati wellness program i atraktivan vanjski bazen. Hotel također ima mogućnost organizacije kongresa i seminara u dvije konferencijske dvorane.

Za potrebe hlađenja i grijanja hotela ugrađena je dizalica topline Clivet serije WSAN SC sa opcijom totalne rekuperacije otpadne topline koja se odvodi u sustav pripreme potrošne tople vode.

 

Kamp Slatina Martinšćica

Kamp Slatina, jedan od najboljih kampova u Hrvatskoj, smješten je na zapadnoj obali otoka Cresa u oazi mediteranskog zelenila na terasastom terenu. Kamp krasi i jedna od najljepših šljunčanih plaža na sjevernom dijelu Jadrana. Obilje sadržaja koje kamp nudi omogućuje zadovoljavanje potreba širokog kruga korisnika.

Jedan od najvažnijih čimbenika kod odabira kamping destinacije sigurno je uređenost i čistoća sanitarnih objekata. Kamp Slatina može se pohvaliti sa šest vrhunski uređenih i opremljenih sanitarnih objekata.

 

Novi SPA Hotels & Resort Novi Vinodolski

Novi SPA Hotels & Resort jedinstveni je luksuzni resort na plaži u Hrvatskoj. Smješten je na blagoj uzvisini duž 1,5 km dugačke obale sa predivnim panoramskim pogledom. Resort se sastoji od design hotela sa 75 soba i apartmana, 336 luksuznih apartmana smještenih u vilama, te mnogobrojnih popratnih sadržaja za aktivan odmor, rekreaciju, zabavu i poslovna događanja.

Akumulacija vode u sustavu osigurana je ugrađenim spremnicima Zani serije AR.

Za potrebe grijanje i hlađenje zajedničkih prostora hotela ugrađeni su ventilatorski konvektori Aermec serije FCX U i FCA.

Cirkulacija vode u sustavima osigurana je DAB cirkulacijskim pumpama serije DPH, BMH, BPH, A i CME.

 

Novi SPA Hotels & Resort Novi Vinodolski

Punjenje sustava omekšanom vodom vrši se pomoću ionskog omekšivača sa dvije kolone serije BA PILOT talijanskog proizvođača Cillichemie.

Pločasti izmjenjivači tvrtke Cipriani ugrađeni su u sustavu iskorištenja otpadne topline za pripremu potrošne tople vode.

Objekt ove veličine i namjene zahtjeva veliku količinu potrošne tople vode koja se priprema i pohranjuje u baterijama Zani bojlera serije BVZR C ukupnog volumena 29.000 litara.

 

Pansion Sobe Saršon, Čavle

Pansion Sobe Saršon smješten je u samom centru Čavala, živopisnom mjestašcu istočnog zaleđa Rijeke. Pansion nudi deset soba u vrlo ugodnom ambijentu interijera i eksterijera.

Za potrebe hlađenja objekta ugrađen je rashladnik vode serije NRW s odvojenim kondenzatorom serije CSE proizvođača Aermec. Unutarnji prostori objekta hlade se pomoću ventilatorskih konvektora serije FCX P istog proizvođača.

 

Valamar Crystal Hotel Poreč

Valamar Crystal Hotel nalazi se u Poreču 200 metara od šljunčanih plaža u okruženju parka i borove šume. Gostima su na raspolaganju 223 sobe kategorizirane sa 4 zvjezdice i obilje sadržaja za obiteljski odmor, sport i rekreaciju.

Za potrebe grijanja i hlađenja hotela ugrađena je dizalica topline Clivet serije WSAN SC sa opcijom totalne rekuperacije otpadne topline koja se koristi u sustavu pripreme potrošne tople vode.

 

Valamar Diamant Hotel Poreč

Sport i wellness hotel u Poreču na samo je deset minuta šetnje od povijesne jezgre grada u oazi borove šume i čistih plaža. Hotel obiluje rekreacijskim sadržajima, izvanserijskom gastro ponudom i pravi je izbor za sve koji traže kombinaciju aktivnog odmora i opuštanja. Hotel raspolaže sa 244 sobe kategorizirane sa četiri zvjezdice.

U sustavu hlađenja i grijanja hotela ugrađena je Aermec-ova dizalica topline serije NRL.

 

Valamar Rubin Hotel Poreč

Hotel Valamar Rubin smjestio se u predivnoj zelenoj oazi parka zasađenog drvećem pinije. Udaljen je 100 metara od mora i atraktivnih kupališta. Sa svojih 258 soba i mnoštvom rekreativnih sadržaja idealno je mjesto za obiteljski odmor.

Za potrebe grijanja i hlađenja hotela ugrađena je dizalica topline Clivet serije WSAN SC sa opcijom djelomične rekuperacije otpadne topline za iskorištavanje u sustavu pripreme potrošne tople vode.

 

Villa Barbara Juršići

Ekskluzivna Villa Barbara u malom mjestu Juršići kraj Svetvinčenta od čak 700 kvadratnih metara može primiti 15 osoba, a osim modernog vanjskog grijanog bazena od 70 kvadrata može se pohvaliti brojnim wellness sadržajima poput thalasso i halo terapije, saunom, masažnim kadama te prostorijom za fitness.

Ima čak dvije unutarnje i jednu vanjsku kuhinju te enoteku u kojoj su pohranjena kvalitetna istarska maslinova ulja i vina Na imanju od čak 25 tisuća četvornih metara nalazi se tenisko igralište, vježbalište za golf, igralište za nogomet i odbojku na pijesku, badminton, boćalište, te heliodrom.

Za grijanje i hlađenje prostorija ugrađeni su Aermec-ovi ventilatorski konvektori serije UL P smješteni u podžbuknim nišama serije CHU L istog proizvođača i koje daju puni doprinos izuzetnoj arhitektonskoj vrijednosti objekta.

 

Vitality hotel Punta Veli Lošinj

Hotel Vitality Punta nalazi se u neposrednoj blizini slikovitog gradića Velog Lošinja i na samo 50 metara od mora. Ovaj je hotel okružen stoljetnom borovom šumom, a nudi moderan dizajn, luksuzan wellness centar, zonu ljepote i à la carte restoran s terasom s koje se pruža jedinstven pogled na more i luku.

Za potrebe grijanja i hlađenja zajedničkih prostora hotela instalirana je dizalica topline Aermec serije NRL. Budući je izvedba sa djelomičnom rekuperacijom otpadne topline ista se odvodi i koristi u sustavu pripreme potrošne tople vode.

U plinskoj kotlovnici ugrađena su dva kotla Riello serije RTQ 3S sa pripadajućim Riello plamenicima serije RS u službi pripreme potrošne tople vode.

 

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.