Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Mariterm servis

Mariterm servis d.o.o. stalno zapošljava 11 djelatnika, uz brojne vanjske ugovorne partnere u cijeloj Republici Hrvatskoj, čime se jamči brza i kvalitetna usluga. Početak rada tvrtke Mariterm servis d.o.o. donio je kupcima i korisnicima niz pogodnosti, a osim već ranije spomenutih istaknut ćemo ugovore o redovnom održavanju u nekoliko varijanti koji osiguravaju bezbrižno korištenje kupljenih proizvoda uz mogućnost produljenja jamstvenog roka i do 5 godina bez obzira na vrstu i vrijednost uređaja.

Zašto koristiti usluge Martiterm-servisa ?

  • Specijalizirana tvrtka za servisiranje, održavanje i puštanje u pogon opreme iz prodajnog asortimana tvrtke Mariterm d.o.o.
  • Tradicija, iskustvo i stručna osposobljenost djelatnika
  • Brza, kvalitetna i sigurna usluga u cijeloj Hrvatskoj
  • Mogućnost produljenja jamstva i do 60 mjeseci

Primarni zadaci Mariterm servisa su upravo oni koji su i doveli do osnivanja tvrtke.S obzirom da tvrtka Mariterm doo prodaje tehnički zahtjevnu i složenu opremu da bi ista ispravno funkcionirala nakon ugradnje potrebno je stručno puštanje u pogon.

Tom prilikom pregledava se ispravnost ugradnje,podešavaju parametri rada te se vrši uključivanje i praćenje rada u određenom vremenu a sve prema naputcima proizvođača.

Oprema također zahtjeva i redovito servisiranje i održavanje kako bi besprijekorno radila i imala čim dulji vijek trajanja.

  • Kontakti
Mariterm servis d.o.o. -

Mariterm servis d.o.o.

Pošaljite upit

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.