Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Ekskluzivni dobavljači

AERMEC - OPREMA ZA KLIMATIZACIJU

Tvrtka Aermec S.p.A među vodećim je proizvođačima klimatizacijske opreme u Europi. Osnovana je 1961.g. unutar obitelji Riello, obitelj koja je jedan od sinonima talijanske industrije.

Filozofija tvrtke uvijek je bila u težnji ka savršenstvu bilo da se radi o proizvodima,tehnološkim i proizvodnim procesima.

Proizvodi koji su Aermec izdigli u sam vrh proizvođača klimatizacijske opreme su dizalice topline i ventilatorski konvektori koja je ova tvrtka razvijala sa posebmnom pozornošću kako sa tehničkog stajališta tako i u odnosu na dizajn.

Energetska učinkovitost i zaštita okoliša su pojmovi o kojima su u tvrtki Aermec oduvijke razmišljalo i težilo poboljšanjima kroz inovativne zamisli vlastitog inženjerskog kadra te u suradnji sa talijanskim i europskim znanstvenim ustanovama.

Tvrtka Mariterm doo već je 10 godina ekskluzivni distributer proizvoda Aermec za tržište države Hrvatske.

S ponosom ističemo da je naša suradnja rezultirala pozicioniranjem Aermec-a na hrvatskom tržištu u sam vrh brandova u tehnici klimatizacije što potvrđuju konkretne brojke kao i veliki broj referentbih objekata sa ugrađenom opremom Aermec.

AERMEC

AERMEC

OFFICINE VARISCO

OFFICINE VARISCO

EVOCELL

EVOCELL

CILLIT

CILLIT

TECHNIBEL

TECHNIBEL

FONDITAL

FONDITAL

FANTINI COSMI

FANTINI COSMI

DAB

DAB

SCTUBES

SCTUBES

ACV

ACV

RADIJATOR

RADIJATOR

 

Pločasti radijatori

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.