Opis djelatnosti

Ekskluzivni dobavljači

AERMEC - OPREMA ZA KLIMATIZACIJU

Tvrtka Aermec S.p.A među vodećim je proizvođačima klimatizacijske opreme u Europi. Osnovana je 1961.g. unutar obitelji Riello, obitelj koja je jedan od sinonima talijanske industrije.

Filozofija tvrtke uvijek je bila u težnji ka savršenstvu bilo da se radi o proizvodima,tehnološkim i proizvodnim procesima.

Proizvodi koji su Aermec izdigli u sam vrh proizvođača klimatizacijske opreme su dizalice topline i ventilatorski konvektori koja je ova tvrtka razvijala sa posebmnom pozornošću kako sa tehničkog stajališta tako i u odnosu na dizajn.

Energetska učinkovitost i zaštita okoliša su pojmovi o kojima su u tvrtki Aermec oduvijke razmišljalo i težilo poboljšanjima kroz inovativne zamisli vlastitog inženjerskog kadra te u suradnji sa talijanskim i europskim znanstvenim ustanovama.

Tvrtka Mariterm doo već je 10 godina ekskluzivni distributer proizvoda Aermec za tržište države Hrvatske.

S ponosom ističemo da je naša suradnja rezultirala pozicioniranjem Aermec-a na hrvatskom tržištu u sam vrh brandova u tehnici klimatizacije što potvrđuju konkretne brojke kao i veliki broj referentbih objekata sa ugrađenom opremom Aermec.

DAB

DAB

FONDITAL

FONDITAL

FANTINI COSMI

FANTINI COSMI

K Flex Solar

K Flex Solar - izolacija za visoke temperature
 
 

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.