Opis djelatnosti

Poštovani kupci,

obavještavamo Vas da naše poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Puli ne rade, zbog inventure i predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, slijedeće dane:
ZATVORENO OD 25.12.2020. – 03.01.2021.

Čestit Božić i Sretna Nova godina, veselimo se budućoj suradnji u 2021. godini!
OTVORENO: 04.01.2021.

Zatvori

Tehnička rješenja

Mariterm doo za svoje poslovne partnere i kupce pruža uslugu tehničkih rješenja koja su bazirana na dugogodišnjem iskustvu i podršci od strane inozemnih i tuzemnih dobavljača opreme. Naša tehnička rješenja su rješenja koja se detaljno pripremaju i izrađuju uz koordinaciju sa projektantima strojarskih instalacija, dobavljačima opreme i instalaterima opreme.

Nastojimo pružiti kvalitetna i provjerena tehnička rješenja kako bi naši poslovni partneri i kupci kupovinom u našoj tvrtki dobili pouzdanu opremu koja ima jamči dugotrajnost, funkcionalnost i uštedu.

Unazad 25 godina rada uspješno smo realizirali više stotina projekta širom Hrvatske, te imamo bogato iskustvo i znanje koje stalno nadopunjujemo novih znanjima iz domene moderne tehnike grijanja i hlađenja, ventilacija i sustava za obnovljive izvore  energije.

U nastavku možete pregledati Mariterm Reference book gdje smo prikazali samo jedan dio uspješno realiziranih projekata u kojima smo sudjelovali sa tehničkim rješenjima i podrškom, prije svega projektantima, te investitorima i instalaterima opreme.

Mariterm reference book

Newsletter

Upišite se na našu mailing listu i primajte obavijesti o novostima u našoj ponudi.